Selge

Ri’find selger dameklær og tilbehør på kommisjon - perfekt for deg som har noe å  selge men aldri får gjort det fordi du ikke vil bruke tiden på det. Vi tar bilder i studio, lager produktbeskrivelser, har kommunikasjon med kjøper, pakker og sender. Det eneste du skal gjøre er å lete frem brukte skatter du ikke lengre trenger og levere de til oss. Vi er konkurransedyktige på pris, og når produktene dine er solgt får du utbetalt hele 60%.

Enkel guide:

Vi er interessert i: 

  • Eksempler på merker vi er interessert i: Filippa K, Cos, Amuse, Ganni, ByTimo, ByMalina, Ralph Lauren, Love Lolita, Arnie Says, Ivyrevel, Designers Remix, &Other Stories 
  • High end og luksusmerker 
  • Vesker og sko av høy kvalitet og uten skader 
  • Designvesker og -sko
  • Basicplagg av høy kvalitet (lin, ull, silke, viskose) 

Vi er ikke interessert i:

  • Vintage-/ basicklær i syntetiske materialer (unntak: high end og luksusmerker)
  • Merker som: Gina Tricot, Lindex, Cubus, H&M, Zara (unntak: plagg av høy kvalitet, designsamarbeid, premium-kolleksjoner) 

 

1. Rydd i skapet  
Let frem klær, vesker, sko og tilbehør som du ikke lenger bruker. Det kan være skjorten du kjøpte for en uke siden som ikke helt var stilen din likevel, jeansen du har brukt 100 ganger, men fortsatt har like mye bruk igjen, eller vintagekjolen du har arvet av din mamma. 

2. Lever til oss 
Kontakt oss alltid på mail eller via instagram og send beskrivelse og eventuelt bilder av produktene. Du kan enten levere til vårt lager i Lillestrøm eller sende produktene. Har du en større mengde klær du vil sende med posten kan vi betale frakten, fraktetikett printer du selv - kontakt oss angående dette.

3. Få utbetaling
Når varen du har levert til oss er solgt, utbetaler vi 60% til deg. Utbetalinger gjøres en gang per måned.

Vi selger slow fashion og vi ønsker å gjøre det å handle brukt og miljøbevisst til en god opplevelse.


Derfor stiller vi noen krav til det som leveres inn: 

1. Kvalitet
Vi setter pris på naturlige materialer som bomull, silke, skinn, viskose, lyocell, lin osv., og plagg med lang levetid. Materialene er nevnt som eksempler, og vi tar alltid en vurdering av hvert plagg. 

2. Rent  
Vi ber om at alle klær blir vasket før de leveres inn, gjerne strykes om de er veldig krøllete, men det siste er ikke et krav.

3. Pent 
Klærne skal være uten nupper (som man ofte ser på slitte bomullsgensere og strikkegensere), hull og flekker.

 

Har du klær eller tilbehør som du er usikker på, kan du ta det med til oss eller sender bilder for en vurdering. Vi er interessert i alle typer designvesker - kontakt oss for en vurdering og om du ellers har spørsmål. Vi tar en vurdering av hvert enkelt produkt som leveres inn og setter prisene sammen med deg. 

 

Ikke solgt?

Hvis du har levert klær som etter en periode viser seg at vi ikke får solgt, kan vi gjøre en av tre ting som avtales mellom oss:

1. Vi leverer/sender klærne retur til deg eller du henter de hos oss. Hvis vi skal sende de retur, betaler du for frakten, som blir max 150 kr. 

2. Vi tar de ut av nettbutikken, oppbevarer de på lageret og prøver igjen senere. Her kan f.eks. være snakk om sesongbaserte plagg som en vinterjakke eller sommerkjole. 

3. Vi leverer klærne til Fretex. Hvis klærne har lite verdi for deg, kan det hende du heller vil gi klærne til Fretex - det er opp til deg og vi leverer de for deg hvis du ikke vil ha de retur.