Om


Historien bak

Bak Ri'find står Similla, som lenge har hatt en drøm å jobbe med mote og starte sin egen bedrift. Som yngre kjøpte hun ofte klær i second hand- og vintagebutikker i Danmark, hvor utvalget er stort og butikkene er mange og varierte - ofte med klær og tilbehør av høy kvalitet. Hun brukte mye tid på å lete frem skatter og kombinere nye klær med brukte funn.

Da hun flyttet til Oslo som 24-årig opplevde hun at det var lengre mellom de gode second hand-butikkene og det ble mer tidkrevende å lete frem noe unikt, derfor falt interessen for brukt litt. Med et stadig større fokus på miljø og klesindustrien sin negative påvirkning, vokste hennes ønske om gjøre noe positivt for miljøet, samtidig som å jobbe med det hun elsker mest: klær, tilbehør og styling. 

Da ble konseptet Ri'find til, hvor målet er å gjøre det enklere å kjøpe brukte og unike klær og tilbehør, og samtidig gjøre jobben for de som har noe å selge, men ikke vil bruke tiden på det selv. Ri'find gjør dette ved å samle private selgere av second hand og vintage på en plattform, og bidrar også til et sirkulært forbruk hvor alle parter tjener på det både økonomisk og etisk.

Konsept

Ri'find har som mål å få enda flere til å se verdien i å gjenbruke, ved å selge kvalitet og pene klær og tilbehør i en stilren butikk. Vi gjør det å handle brukt og miljøbevisst til en god opplevelse, gjennom nøye utvelgelse av produkter, og presentere produktene på en god måte. Vi bruker slow fashion-begrepet som en måte å tenke mote på, og ønsker å forlenge hvert plaggs levetid. Samtidig skal du som kunde være sikker på at det det vi selger er helt og pent, og vi forsøker også å få inn produkter som er tilpasset dagens trender.

Du som selger skal føle deg trygg på at vi gjør vårt beste for å selge produktene dine og vi er konkurransedyktige på pris. Vi selger på kommisjon og hvis du vil vite mer om hvordan du kan selge med oss se her